Fotod Picasast otse Nagisse

Paljud teist kasutavad Google mõnusat tasuta Picasa tarkvara. Nüüd saad Picasast ühe nupuvajutusega oma fotod Nagisse üles laadida. Selleks toimi alljärgnevalt (soovitame kasutada vähemalt versiooni 3 Picasa tarkvarast):

Kliki alloleval lingil ja ava Picasas Nagi nupu lisamine:

Nagi Picasa nupu lisamine

Lingil klikkides küsib Picasa kinnitust “launch Picasa and import buttons” või midagi analoogset. Sellele peaks vastama Yes. Seejärel peaks avanema kahe tulbaga valik, kus “Add” nupuga peab Nagi nupu “Available buttons” alt Current buttons” tulpa lisama.

Foto NAGI's: add_picasa_button

Võimalik, et veel enne küsib veebibrauser, millega Picasa linke avada – siis suuna ta oma kettal oleva Picasa rakenduse juurde.

Foto NAGI's: nagi_picasa_nupurida

Seejärel ongi Picasa all nupureas Nagi nupp. Vali fotod ja kliki seda – peale Nagi kasutajanime ja parooli sisestamist küsitakse, mis albumisse pilt panna ja seejärel laaditakse fotod sinu Nagi kontole. Nii lihtne see ongi.

Tulevikus katsume Picasast kaasa panna ka foto pealkirja, märksõnad ja muud andmed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *