Toru hoiab käigus Tallinna Virtuaalset Ülikooli

Hea uudis kvaliteetsisu sõpradele! Tänasest on avatud Eesti oma videosaidi Toru tehnoloogial põhinev ja Nagi OÜ hallatav Tallinna Ülikooli Virtuaalülikool.

Virtuaalülikool on Tallinna Ülikooli uus algatus, mille eesmärk on teha internetikeskkonnas kõigile huvilistele kättesaadavaks erinevate avalike loengute salvestusi ning vestlusi õppejõudude ja ülikooli külalistega, seminaride, suvekoolide ja konverentside materjale ning muud huvitavat.

“Tallinna Ülikooli üks eesmärk on olla avatud intellektuaalne keskus, kus toimuvad diskussioonid ja dialoogid jõuavad ka väljapoole akadeemilise keskkonna tavapäraseid piire. Usume, et mõtted, mida ülikooli seinte vahel mõeldakse, võiksid pakkuda huvi ka ühiskonnale laiemalt ning aidata igal ärksa mõistusega inimesel vanusest ja tegevusalast hoolimata kaasaja maailma ja mineviku probleemide üle edasi arutleda,” kommenteeris projekti algatust Tallinna Ülikooli rektor prof Rein Raud.

Toru ja Nagi poolt on tegu meie omapoolse panusega haridusmaastiku avatumaks muutmisel ning põnevate materjalide ülikooli seinte vahelt tavainimesteni toomisel. Tulevikus on sarnaseid projekte plaanis teisigi ning arendustööd jätkuvad.

Virtuaalülikooli videod paiknevad kõik Toru videosaidis ning on leitavad ka Toru otsingute ja top’ide kaudu. Sarnaseid projekte, kus Toru videokanal või konkurss leiavad kodu mõnel teisel erikujunduse- ja võimalustega oleme loonud teisigi - näiteks Elioni Laulutähe konkurss. Kui kellelgi on huvi oma videomaterjalide või sisu kasutajateni toomise osas, oleme Toru poolt hea meelega nõus aitama - seda sageli täitsa tasuta.

Kõik soovid, kommentaarid ja ettepanekud on teretulnud!

Tags: , , ,

4 kommentaari postitusele “Toru hoiab käigus Tallinna Virtuaalset Ülikooli”

 1. meelis ütleb:

  aga kus on video embed kood kui tahaks materjali kuvada ka oma blogis vms?

 2. jk ütleb:

  Kohe-kohe jõuab ka embed kood sinna virtuaal.tlu.ee videote lehele, hetkel on see näha vaid video juures, kui seda otse Toru.ee saidis vaadata. Näiteks leiab “Lisa veebilehele” nupu selle video http://toru.ee/view/1420396d6f59 paremalt ülalt nuppude hulgast.

 3. Aivar Ruukel ütleb:

  Väga väärt tegu!

 4. meelis ütleb:

  kui jube ettepanekuteks läks….. PÜüdsin toda videot leida toru.ee’st juba esimene kord aga Sisestades otsingusse sna ülikool ei tulnud mitte kui midagi mis oleks sarnanenud otsitavaga Sama ka otsing tallinna ülikool

  eks nende otsingutega ongi sedamoodi keeruline vahest

Kirjuta vastus