Proovi Nagi toolbari Firefoxile ja Internet Explorerile

Tahad mugavamalt ja kiiremalt Nagi saidile ja erinevatele lehtedele ligi saada? Nüüd on saadaval esimene beetaversioon Nagi toolbarist Firefoxile ja Internet Explorerile. Selle leiab lehelt nagi.ourtoolbar.com.

Nupuribalt leiad kiire ligipääsu fotode, inimeste, gruppide ja ürituste esilehele, samuti erinevatele foto- ja albumivalikutele. Kasutajamenüüst saad kohe ligi oma fotodele, albumitele, lemmikutele, kirjadele ja kõigele muule. Samuti saab Nagi toolbariga hõlpsalt teostada otsingut fotode, albumite ja inimeste hulgas. Lisaks panime juurde nii Neti, Delfi, blog.tr.ee kui wwWärava otsingud. Soovituste all leiab lingid teistele Eesti ja maailma fotosaitidele, foorumitele, ajakirjadele ja võrdlustele.

Nagi toolbar toob ka Nagi uudised nende ilmumishetkel kohe teieni.

Kui on ettepanekuid, mis nuppe ja kiirlinke seal veel võiks olla, andke siin kommentaarides teada.

6 kommentaari postitusele “Proovi Nagi toolbari Firefoxile ja Internet Explorerile”

 1. aabram ütleb:

  Teemata seostumatu küsimus - millal tekib nagi blogisse Nagile viitav link?

 2. memento » Igaühe oma toolbar ütleb:

  [...] Täna kirjutas Nagistaja oma ajaveebis järgmist - “Proovi Nagi toolbari Firefoxile ja Internet Explorerile“. Asi tundus huvitav ja nii saigi kiigatud, millega Nagi-lased hakkama saanud - ikka ju tore teada, kui eesti mehed ja naised millegi asjalikuga maha saanud. Pealegi oleks selline lisavidin paadunud nagi.ee pruukijaile tõsine abimees. [...]

 3. apiiroja ütleb:

  et kui on 2 brauserit I.E ja Fire ja installides toolbari siis miks seda ei ole Firefoxis? eraldi istallikat ei kohanud.

 4. jk ütleb:

  IE ja Firefox toolbarid on erinevad, seetõttu tuleb mõlema brauseri jaoks nad ka eraldi installida. nagi.ourtoolbar.com lehel download lingi alt tulebki alati vastava brauseri toolbar, seega tuleb sinna lehele minna ja seda linki vajutada mõlema brauseriga eraldi.

 5. Tarmo ütleb:

  Kahjuks ei propageeri selliseid vidinaid. Üks halvemini eemaldatavaid on Yahoo toolbar.

 6. apiiroja ütleb:

  mul on Fire rebane 2.0.0.2 ja se uus riba viskab errorit. st. et mingi Croma jutt ja et pöörduge programeerja poole. Adminnid auu!!

Kirjuta vastus