Registreeru Nagi testkasutajaks

Lähinädalatel on kätte jõudmas aeg, mil Nagi testkasutusse läheb. Kui sul on huvi olla esimeste seas, kes Nagi piiluda ja sellega mängida tahab, anna meile endast www.nagi.ee lehel teada. Kõik toredad inimesed on oodatud, ükskõik kas oma fotosid ja albumeid avaldama või tuttavate võrgustikku looma. Või tahad Nagi kasutada hoopis suhtlusgruppide loomiseks, miks ka mitte, ka see võimalus on olemas.

2 kommentaari postitusele “Registreeru Nagi testkasutajaks”

 1. siim ütleb:

  _Vajalik on oma õige eesnime, perekonnanime ja mailiaadressi sisestamine. _

  Nagi on asjale lausa hea nimi - Su isikuandmetele lüüakse nagi selga. Ja kui kiiresti müüakse mailiaadress spämmeritele?

 2. jk ütleb:

  Ei tasu muretseda, kindlasti ei anna Nagi isikuandmeid kellelegi teisele kunagi edasi ega kasuta neid spämmimiseks. Olen nõus, et selline tegevus oleks väga ebaeetiline ja jultunud kasutajate vastu.

  Soovime inimese õiget nime teada lihtsalt selleks, et näha registreerunute taga konkreetseid lihast ja luust inimesi, omada meie kasutajatega tihedat reaalset kontakti.

  Vaadates praegu oma andmed testperioodi huvilistena sisestanuid võin öelda, et pea 90% neist on nimede järgi inimesed, keda me teame või tunneme. Ka see on osa tagasidest, mis aitab meil hinnata, kellele seda tüüpi teenused huvi pakuvad. Ma ei näe mingit põhjust, miks seda kartma peaks.

  Tahame Nagist teenusena luua keskkonda, kus inimesed tõesti oma reaalsete andmete mitte vaid aliaste võid hüüdnimede all esinevad. Loomulikult kehtib see ka meie endi kohta, ka minu kontaktandmed ja profiil saab tulevikus kõigile huvilistele kättesaadav olema.

  Loodan, et eriti testperioodil pole oma nime ja mailiaadressi sisestamine liiga suur probleem tõsiste huviliste jaoks.

Kirjuta vastus