Keskuse moodul oma blogisse või veebi

Nüüd saad oma Keskuse uudiste, olekute, profiili pildi ja profiili lingi mooduli panna ka oma blogisse või veebilehele. Selleks mine oma Keskuse seadete lehele ja vali tab “Vidin oma veebilehele.” Vali sealt “Vidin lubatud” ning konfigureeri, mida ja mis suurusega moodulis näidata.

Seejärel leiad “Vidina kood” aknast tulemusena koodi, mille pead kopeerima oma blogi või veebilehe sisuse, lehemalli või template sisse. Seejärel näidataksegi vastavat Keskuse kasti sinu lehel. Kasti sisu näevad kõik sinu veebilehe külastajad, ka need, kes pole Keskuse registreeritud kasutajad.

Näidis tulemusest on näha näiteks selle blogi paremas ääres.

Tulevikus lisandub võimalusi, kuidas Keskust oma veebilehega siduda, veelgi.

Üks kommentaar postitusele “Keskuse moodul oma blogisse või veebi”

  1. Nagistaja » Blog Archive » Muuda Keskuse olekut SMS’iga ütleb:

    [...] Nagistaja Nagi, Fotoalbumi, Toru ja Keskuse uudised, soovitused ja teenustega seonduv « Keskuse moodul oma blogisse või veebi [...]

Kirjuta vastus